flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулась нарада

02 грудня 2013, 12:40

 Відбулась нарада

2 грудня 2013 року відбулась чергова щотижнева нарада працівників апарату Літинського районного суду. На нараді були присутніми усі працівники апарату суду.

            Під час наради  керівник апарату суду повідомила про  заплановану на 6 грудня 2013 року робочу нараду  з головами  судів у Апеляційному суді Вінницької області, в якій братиме участь голова районного суду, та підготовки інформації  для проведення аналізу  статистичних даних  щодо цивільних і кримінальних справ,  які знаходяться на розгляді понад один рік. Наступним питанням  працівники обговорили стан підготовки  суду для складання річного звіту про роботу суду.

Потім  помічники суддів  повідомили  кількість справ, що перебувають на розгляді кожного судді, кількість розглянутих  та  нерозглянутих справ.

            Головний спеціаліст з інформаційних технологій повідомив про  працівників апарату суду, які зареєстровані  на офіційному сайті професійної мережі « Феміда» для навчання  на курсах, кількість судових повісток надісланих у вигляді  SMS –повідомлень, кількість судових засідань проведених у режимі відео конференції, якість  відеоконференцзв»язку,  кількість спожитих енергоносіїв за минулий тиждень.

            Також , керівник  апарату суду в черговий раз наголосила на необхідності дотримання Закону України « Про основні засади запобігання та протидії корупції», правил внутрішнього трудового розпорядку, етики держаного службовця.