flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада у суді за підсумками наради, яка відбулась в Апеляційному суді Вінницької області 6 вересня 2013 року

09 вересня 2013, 14:59

 Нарада у суді

 

За підсумками наради, яка відбулась в Апеляційному суді Вінницької області 6 вересня 2013 року голова суду провела нараду з суддями та працівниками апарату суду.

До відома суддів було доведено хід обговорення актуальних питань застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою та проблемних питань надання методичної допомоги.

Крім того звернуто увагу на дотримання строків розгляду справ усіх категорій, підвищення якості розгляду справ, запровадження новітніх технологій « Електронний суд» та « Електронне правосуддя».

Працівників апарату спрямовано на вжиття заходів щодо виконання інструкції з діловодства в місцевому загальному суді, обов»язкове  детальне заповнення статистичних карток  по цивільних та кримінальних та інших  справах, відміток щодо надіслання справ до вищестоящих судів та  дотримання термінів надіслання прав до Апеляційного суду Вінницької області і Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

         Наголошено, що одним із важливих напрямків роботи суду є наповнення  інформацією сайту суду на офіційному веб – порталі « Судова влада України».

 

9 вересня 2013 року