flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено вивчення Інструкції про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій проведених у режимі відео конференції під час судового засідання

01 березня 2013, 09:56
26 лютого 2013 року працівниками Літинського районного суду проведено зібрання по вивченню Інструкції про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій проведених у режимі відеоконференції під час судового засідання (кримінального провадження).
            На навчанні були присутні керівник апарату суду, секретарі судових засідань, головний спеціаліст з інформаційних технологій.
Проводила захід секретар судових засідань Хижук Л.І.
            Про порядок користування технічними засобами відеоконференцзвязку розповів головний спеціаліст з ІТ Затайдух В.О.
Секретар судових засідань Хижук Л.І ознайомила присутніх із Інструкцією про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій проведених у режимі відеоконференції під час судового засідання (кримінального провадження).
Усі запитання, які виникали під час вивчення тексту Інструкції обговорювались колегами і одночасно в межах технічних можливостей демонструвались приклади проведення відеоконференції.
 
 
Керівник апарату
Літинського районного суду                                                             Валентина Тимощук