flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільні навчання служби ДСНС та працівників апарату Літинського суду з пожежної безпеки

15 січня 2024, 11:53

Спільні навчання служби ДСНС та працівників апарату Літинського суду з пожежної безпеки

12 січня 2024 року в Літинському районному суді Вінницької області спільно з  фахівцями Державної пожежно-рятувальної частини №7 селища Літин та працівниками ССО проведено навчання із запобігання надзвичайним ситуаціям.

Дані навчання проведено з метою підвищення загальних пожежно-технічних знань, вивчення правил пожежної безпеки з урахуванням особливостей об’єкту, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та  алгоритмом дій в разі виникнення пожежі, а також практичного відпрацювання порядку застосування та використання наявних первинних засобів пожежогасіння.

Працівники апарату суду  та працівники ССО мали змогу прослухати лекцію, оволодіти теоретичними та практичними знаннями  та пригадати основні  правила пожежної безпеки. До працівників суду було доведено порядок дій у  разі виникнення надзвичайної ситуації , а саме: проведення безпечної та швидкої евакуації, планування першочергових дій на випадок стрімкого поширення полум’я та сильного задимлення в приміщенні, вміння користуватися первинними засобами пожежогасіння.

Також працівниками ДСНС було надано пам’ятки: «Як діяти під час надзвичайної ситуації», та «Як діяти, якщо виявили підозрілий предмет».

 

 Прес служба суду.