flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено навчання із секретарями судових засідань

02 лютого 2012, 16:48
Навчання на тему
« Порядок фіксування судового процесу технічними засобами»
 
 
                04 січня 2012 року в одному із залів судових засідань Літинського районного суду пройшло навчання на тему « Порядок фіксування судового процесу технічними засобами».
У залі були присутні секретарі судових засідань суду, спеціаліст з інформаційних технологій та керівник апарату суду. Із текстом інструкції «Про порядок фіксування судового процесу технічними засобами» присутніх ознайомила секретар суду Людмила Хижук.
У формі діалогу секретарі поділились своїм досвідом роботи із колегами. Зокрема, секретар судових засідань суду Олена Антонишена, яка 5 грудня 2011 року перебувала на навчанні в Національній Академії суддів України в м. Київ, поділилась досвідом набутих знань та повідомила про нововведення у порядку фіксування судового процесу.
                Проблемні питання, що виникли під час дискусії, а саме: збереження архівних копій   дисків, внесення запису про участь в судових засіданнях народних засідателів до журналу судових засідань, встановлення оновленої версії системи звукозапису, намагались вирішити за сприяння спеціаліста з інформаційних технологій .
 
 
Керівник апарату районного суду                                                       В.Тимощук