flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт про результати розгляду Літинським районним судом Вінницької області запитів на інформацію за І півріччя 2018 року

04 грудня 2018, 09:52

На виконання пункту 10 частини 1 статті 15 Закону України «Про доступ до публічної  інформації» у суді проведено аналіз розгляду запитів на отримання публічної  інформації за перше півріччя 2018 року.

Доступ до публічної інформації забезпечувався судом постійно  шляхом:

1) систематичного та оперативного оприлюднення публічної інформації на інформаційних стендах у приміщенні суду та на офіційному веб-сайті суду;

2) надання інформації за запитами на інформацію.

Протягом  першого півріччя 2018 року до Літинського районного суду Вінницької області надійшло 2 запити на інформацію від фізичних осіб та 1 запит від юридичної особи.

За результатами розгляду запитів суд у двох випадках надав запитувану інформацію у повному обсязі. На підставі частини 3 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації», один запит суд направив за належністю іншим органам, про що повідомив належним чином запитувача.

Усі отримані запити були опрацьовані Літинським районним судом  Вінницької області у встановлені законодавством терміни із наданням вичерпних відповідей та роз’яснень. Відмови суду у наданні інформації запитувачами не оскаржувались.